Tel: 010 81 34 88 | Email: info@abcopy-center.be    FR | NL

photocopieur-abcopy

AB Copy center prints en fotokopieën in Geldenaken

Het bedrijf Ab Copy center is gevestigd in Geldenaken en Waals-Brabant (Hoegarden grens) staat tot uw dienst voor alle digitale prints en fotokopieën.We realiseren digitale prints uw documenten maar ook posters. We hebben ook printen infographics, van de Creations, we realiseren van de bindingen en plastificeren uw werk...Wij bieden u de beste prijs kwaliteit van Waals-Brabant en zijn uw enige aanspreekpunt voor alle vragen. Wij zorgen voor een snelle en hoogwaardige service.Vraag niet uw offerte hezitez gratis.

Beschikbaar services

Fotokopie

Van fotokopieerapparaat eenvoudige zwart-wit multifunctionele die alle taken centraliseert, de kopieerapparaten zijn snel en efficiënt gereedschap voor elke structuur en elk budget.

Digitaal printen

De digitaal printen, steeds de professionele standaard, geeft meer impact en professionaliteit om uw zakelijke communicatie.

Afwerking

Finishers met onze gereedschappen, kunt u vragen de vouwen, nieten, perforeren,stek al uw documenten.

Binden en lamineren

De binden kunt u uw documenten te organiseren en maken ze eenvoudig zoeken. Bijvoeging van een deken en een rugzak passend bij de kleuren van uw werk.

Visitekaartjes

Met onze ervaring in realisatie van visitekaartjes, kunt u genieten van een professioneel imago, zelfs als je niet een professionele uitstraling en communicatie ondersteuning.

Website (binnenkort)

De creëer je van A naar Z